pátek 1. srpna 2014

Knižní shrnutí: červenec


Knižní shrnutí je moje vlastní rubrika, která se na blogu objevuje každý měsíc.


V červenci se u mě nashromáždila pěkná hromádka knih. Všechny jsou sice z knihovny, ale mám z nich  velkou radost :)


 Na Loď mezi hvězdami jsem se moc těšila, ale odložila jsem ji po pár stránkách. Vůbec jsem se nemohla začíst a nebavilo mě to. Četli jste tuto knihu? Mám jí dát ještě šanci? 
Na Monument 14 mě nalákala recenze od Rodaw a když jsem pak knížku uviděla v knihovně, nadšeně ji hned brala domů ( ta mapa supermarketu uvnitř mě potěšila :) ).
Vůbec nevím, co čekat od Antibohyně. Od K. Blake jsem četla Annu i Dívku z nočních můr. Druhá zmíněná kniha mě bohužel zklamala.


15 minus - Český autor, reality show podobná Hunger Games. Tak na tohle jsem vážně zvědavá.
Jezdci časem - kdysi jsem si tuto knihu prohlížela v Levných knihách
Deník Anne Frankové - audioknihy jsem začala poslouchat při žehlení. Hypnotizér mě zas tolik nebavil a tak jsem přešla k deníku Anny.


 To nejlepší z nás si chce přečíst mamka a mě zaujala Sophie. Mám ráda pejsky a už se těším, až si přečtu o tom, jak ztracená Sophie našla opět svoji milující rodinu :)


 
Všechny knížky pohromadě :)

 

 A pak tu mám ještě milé překvapení od Yoli  ( za Hvězdný kvíz :) )

2 komentáře:

  1. Skvělé knihy! :)
    15 mínus je dokonalá kniha! To nejlepší z nás si chci moc přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, možná ti tolik nesedl styl vyprávění, ale já mám Loď mezi hvězdami hrozně moc ráda! Četla jsem i druhý díl a ten se mi líbil ještě mnohem víc. Teď se budu chystat na poslední. :) Pokud budeš mít čas a chuť, tak bych to nezatracovala. ;)
    Na Monument 14 mě taky nalákala recenze od Rodaw, ale ještě jsem neměla příležitost si ho přečíst. Ale říkáš, že je tam mapa supermarketu? Knížky s mapou jsou skvělý! :D
    Antibohyni mám právě teď také půjčenou z knihovny. Moc nevím, co od toho čekat. Kamarádka četla Annu (já ne) a teď je za začátkem Dívky z nočních můr a také jí to nějak nebaví, tak uvidíme, co Antibohyně. :) Z anotace se mi zdál příběh trochu překombinovaný, ale třeba to byl jenom pocit. ;)
    Na 15 minus mě taky nalákala Rodaw, ale taky jsem ještě neměla příležitost si to přečíst. Snad jednou :)
    A Jezdce časem jsem si nedávno koupila v Levných knihách, ale ještě jsem je nečetla. :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář vám moc děkuji :)