pondělí 21. července 2014

Filmy podle knih podruhé

Už je to nějakou dobu zpátky, co jsem zveřejňovala seznam filmů, na které se chci vypravit do kina.
Nyní nastal čas pro aktualizování.


http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/imagecache/blog_post_349_width/2014/01/hunger_games_mocking_jay_a_p.jpg
Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
Pevně věřím, že tento díl bude stejně dobrý jako ten minulý. Jennifer Lawrence je jako Katniss opravdu skvělá a už jen kvůli jejímu výkonu si nenechám Hunger Games ujít.

Krátké video spoty mě nadchly a zároveň vyvolaly slabou husí kůži. Bílá barva mě začíná pomalu děsit…

Odkaz na knihu
 







  

http://www.moviezone.cz/images/229/1397494600.jpg Zmizelá
Už nějakou dobu pokukuji po knize. V knihovně ji má stále někdo rezervovanou ( teď se dívám, že dokonce 4x).
Film vypadá zajímavě a tak mi nezbývá, než doufat, že se do té doby dostanu ke knize ( anebo si ji jednoduše koupím a bude to vyřešeno :D )

Odkaz na knihu









http://wegeekgirls.files.wordpress.com/2014/05/the_hobbit__the_battle_of_the_five_armies_poster_by_camw1n-d7h1xxo.png?w=640&h=947 Hobit: Bitva pěti armád
Můj systém sledování Hobita (rozděleného na tři části) je velmi zvláštní. První díl jsem neviděla, ale šla do kina na ten druhý. Skončilo to, jak jinak, cliffhangerem a ke knize jsem se ještě nedostala.
Takže - jde se do kina! :D

Odkaz na knihu









http://img.csfd.cz/files/images/film/posters/158/548/158548345_37c2c5.jpg?w370h370 Zůstaň se mnou
Knihu jsem četla minulý rok a musím se přiznat - bylo to menší zklamání. Tím nechci tvrdit, že je špatná. Jen jsem toho od ní čekala víc. ( Nejlepší byl asi začátek a konec. Střed - poskládaný převážně z Miiných vzpomínek - mě místy nudil. )
Po roce jsem ji znovu otevřela a pročetla si nějaké pasáže s tím, že se na film zajdu podívat. Opravdu mě moc zajímá, jaký bude - trailer se povedl.
Odkaz na knihu










http://3219a2.medialib.glogster.com/media/8f/8f51b8d14789d3e5fee1843230e2d76a791e79e2d0ae96bf951e36dab6a3cdf5/insurgent-book-cover.jpgRezistence
 Divergenci jsem ještě neviděla ( co nejdříve to plánuji změnit :) ) a už se chystám na pokračování!



Odkaz na knihu












+ Než jsem tě poznala ( má být v kinech příští rok!), Papírová města  ( víte, že hlavní roli dostal herec, který hrál Izáka v Hvězdy nám nepřály? )

A na které filmy se chystáte vy? :)

4 komentáře:

  1. Pěkný článek, na všechny kromě Rezistence se také chystám, já to ještě nečetla ani neviděla Divergenci :) A Izák super, ten herec mě zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hunger games jedničky se mi moc nelíbily, z druhého dílu jsem ale byla nadšená a trailer na Mockingjay vypadá vážně lákavě, to máš pravdu :) Zmizelá se mi vůbec nelíbila, ale David Fincher je můj nejoblíbenější režisér, takže zkouknu na 100% no a Rezistence? Na tu se také těším. Přečtenou mám celou trilogii a je má nejoblíbenější. I filmová Divergence nebyla vůbec špatná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem u HG nejdříve viděla ten první film a až potom četla knihu. Ale druhý film byl mnohem více povedený :)

      Vymazat

Za každý komentář vám moc děkuji :)