pondělí 22. dubna 2013

Knižní chvilky





 Tak vám představuji moje první knižní chvilky ;-) 
Venku je moc krásně, takže jakmile vložím na web tento článek, vydávám se běhat a potom zkusím pokračovat ve čtení Vampýrské akademie. Nakonec mě čeká učení  a večer se možná stihnu podívat na seriál The vampire Diaries (konkrétně 4x19)

Čtečka nebo kniha? Kniha nebo čtečka? Celé odpoledne přemýšlím, jestli se mám snažit číst na zapůjčené čtečce (kterou musím dneska bohužel vrátit....), nebo číst rovnou knížku. Pak jsem zjistila, že mám ve čtečce jen první kapitolu a musela jsem ji nedobrovolně odložit.  
 
Takto vypadá Vampýrská akademie v elektronické podobě. ( té izolepy po levé straně si nevšímejte - čtečka ráda opouští svoje pouzdro :D)

Čtení v posteli nakonec vyhrálo.





Kartičky s mými oblíbenými sériemi.  


Jelikož se v listárně koná soutěž připojuji ke knižním chvilkám i moji srdeční knihu s mým zvířecím čtenářem - potkaní slečnou Grace :)






7 komentářů:

  1. Já prostě preferuju jenom a jenom knížky, které můžu vlastnit! :) Čtečku nemám a ani po ní nějak netoužím. :D Jinak bych si Chvíli před koncem ráda pořídila, vypadá moc zajímavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížky jsou opravdu lepší! :) Mě u čtení na čtečce rušilo to, že se toho na display docela málo vleze, a tak jsem musela stále překlikávat další stránky :D Chvíle před koncem je hodně dobrá knížka a ta obálka... Nádhera :)

      Vymazat
    2. Já kdybych musela mít čtečku, tak aby byla alespoň velikostí televize! :D Ale u toho překlikávání si člověk alespoň trochu zacvičí, ne? :D ChPK opravdu musím mít! :D

      Vymazat
  2. Já mám nový Ipad a na něm asi milion e-knih, ale zatím jsem ani jednu nečetla, protože ho raději nechávám doma a ne nosím do školy, jako normální knihu, tak že to využiji asi až o prázdninách :D Jinak potkaní slečna je krásná, jméno Grace je jedno z mých nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím že knihy v elektronické podobě jsou dobré hlavně na cestování. Kdo by se o prázdninách tahal třeba s Eragonem? :D Graceinka děkuje za pochvalu :)

      Vymazat
  3. Jé, krásné fotky! :-) Spoutáni magií je skvělá kniha:) Celá série VA je boží! :D :-) A ta záložka je super!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) VA je vážně skvělá. Dneska jsem dočetla 5.díl a nemůžu se dočkat toho dalšího :)

      Vymazat

Za každý komentář vám moc děkuji :)