sobota 31. srpna 2013

On My Wishlist (1)


Meme pořádané blogem Book Chick City. Jeho cílem je napsat knihu, kterou byste si přáli pořídit.
 
 
Do tohoto meme jsem se zkrátka musela zapojit. Moc ráda si na ostatních knižních blozích prohlížím příspěvky s knihami, které máte na vašem wishlistu.
A které knihy bych si přála já?
 
Indigové kouzlo – R.Mead
Tak na Indigové kouzlo se šíleně těším. Celou Vampýrskou akademii jsem si mohla číst hezky za sebou a bez přestávek. Jenže teď jsem se dostala do fáze, kdy si musím na vydání počkat. A je to opravdu velmi těžké, protože Richelle Mead je proslulá svými překvapivými konci, které nenechají čtenáře v klidu.



 

Sweet Evil ( Svůdné zlo) – W. Higgins
První, co mě na knížce zaujalo, byla překrásná obálka. A anotace taky nezní vůbec špatně! Autorka je navíc velmi sympatická a milá (psala jsem jí ohledně blogtour). O to větší jsem měla radost, když jsem zjistila, že kniha vyjde v češtině u nakladatelství CooBoo.
 


9 komentářů:

  1. Svůdné zlo má krásnou obálku! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nám zůstane stejná jako originál ( teda aspoň si to myslím), protože je vážně nádherná :)

      Vymazat
  2. Indigo spell je skvelá kniha, ja som neodolala a prečítala si v angličtien a nebolo to vôbec ťažké, mala som z toho dokonca lepší pocit 8) určite si to ale prečítam aj v češtine 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem kousíček četla v aj, ale pak jsem se rozhodla si počkat na překlad :D Ale kdyby kniha nevycházela už v září, tak bych se do toho asi pustila :)

      Vymazat
  3. Sweet evil vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sweet evil vypadá vážně dobře! :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář vám moc děkuji :)