čtvrtek 1. srpna 2013

Knižní shrnutí: červenec





Tak nějak jsem měla v plánu se zapojit do měsíční chvástačky, které pořáda Judit. Do tohoto meme však nepatří knihy půjčené, kterých se mi tento měsíc "nastřádalo" vcelku dost. Nakonec jsem se tedy rozhodla, že vytvořím vlastní knižní shrnutí, kde zahrnu i knížky z knihovny. V naší knihovně se dají totiž najít opravdu dobré kousky (např. Hunger Games aj.) ( Takže je to takový mix měsíčí chvástačky a knižního shrnutí)



Co bude tedy moje shrnutí obsahovat?
• knihy koupené ( popřípadě jinak získané) a vypůjčené
• výpisek toho, co jsem tento měsíc přečetla

A máme tu prázdninové knižní shrnutí! Moc knih vám ale dnes bohužel neukážu, protože jsem si minulý měsíc vypůjčila v knihovně pěknou hromádku a všechno ještě nemám přečtené. Protože když já se ocitnu poblíž knihovny, tak to znamená , že si domů vždycky něco přinesu :D
Ode dneška se také zapojuji do projektu, který má na starost Syki. A to je Srpen - měsíc blogových komentářů . Budu tedy komentovat jako o život!

Z knihovny
Půjčila jsem si pouze jednu knihu a tou je Prokleté město.
Názory na tuto knihu se velmi různí. Takže uvidíme :) každopádně má vcelku málo stránek, takže když mě nebude bavit, tak to budu mít rychle za sebou :D










Koupeno
Jeden přírůstek do mé knihovničky za tento měsíc. A není to nic jiného než moje vysněná Zlatá lilie. Že si koupím pokračování Pokrevních pout, plánuji už dva měsíce. Konečně je tedy tato kráska doma :) Další díl by měl vyjít již v září a já se na něj velmi těším.







Co jsem v červenci přečetla?
Tento měsíc na mém seznamu přibylo 5 knih + doplněk k prvnímu dílu Vampýrské akademie ( setkání Dimitriho a Rose ) a to z pohledu Dimitriho.
Dech - S.Crossan ( 263 stran) - přes počáteční nedůvěru jsem si knihu oblíbila a zajímá mě, jak to bude pokračovat.
Zrádný anděl - U. Bliefert ( 183 stran) - Já opravdu nevím čím to je, ale knihy z edice Thriller mi opravdu nesedly
• Mediátor 1 - Krajina plná stínů - M.Cabot (190  stran) - Tak dlouho jsem váhala a nakonec si půjčila první díl v knihovně. A pak už nesehnala další díl :D
• Mediátor 2 - Devátá stezka - M.Cabot ( 200 stran) - Mediátor je první knihou, která mě donutila číst na mobilu. Je to vážně tak skvělé!
Zahrada nesmrtelnosti 2 - Horečka - L. DeStefano ( 351 stran) - Horečka byla mnohem lepší než předchozí díl a mrzí mě, že Fortuna další díl vydat neplánuje. Snad se to ještě změní.
                                                                     
Celkem přečteno 1 187 stran.

 
A jak jste na tom tento měsíc vy? Četli jste méně a spíše jste si užívali slunečních paprsků anebo jste tyto dvě činnosti rovnou propojili?

  

3 komentáře:

  1. Pěkný seznam :( Na Dech se v nejbližších dnech také chystám tak jsem zvědavá, jak mě kniha zaujme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ten první smajlík se má také usmívat :D Tohle už se mi dneska stalo už podruhé :D

      Vymazat
    2. Mě smajlíci někdy taky zlobí :D Snad se ti bude Dech líbit :)

      Vymazat

Za každý komentář vám moc děkuji :)